Servicii evenimente

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Despre Serviciile Noastre pentru Evenimente:

Bucură-te de fiecare moment al evenimentului tău special cu serviciile noastre inovatoare și captivante, disponibile exclusiv pe Gomadina.ro și Amintiri360.ro. Închiriază acum platforma noastră 360 pentru video, audioguestbook-ul pentru mesaje audio personalizate și cabina foto pentru amintiri de neuitat!

Platforma 360 pentru Video: Transformă fiecare moment într-o experiență captivantă cu platforma noastră 360 pentru video. Oferă participanților o perspectivă completă și interactivă a evenimentului tău, explorând fiecare unghi și fiecare emoție cu o vizualizare de 360 de grade. Experiența video la rezoluție profesională și personalizarea instantanee a filmărilor vor aduce un plus de strălucire și amuzament fiecărei ocazii.

Audioguestbook: Capturăm emoțiile și gândurile sincere ale celor dragi cu audioguestbook-ul nostru. Oferă-le invitaților o modalitate unică de a transmite mesaje audio personalizate, păstrând amintirile lor pentru totdeauna. De la felicitări emoționante la povești haioase, acest serviciu va adăuga o notă specială fiecărui eveniment.

Cabina Foto: Imortalizează momentele de bucurie cu cabina noastră foto. Oferă invitaților șansa de a-și lua propriile fotografii cu magnet pe spate, amintindu-și mereu de momentele speciale petrecute alături de tine. Cu accesorii haioase și posibilitatea de personalizare a fotografiilor, cabina foto va fi centrul atenției și va aduce zâmbete tuturor.

Indiferent de evenimentul tău - nuntă, botez, aniversare sau petrecere corporate - serviciile noastre exclusive vor adăuga strălucire și emoție fiecărui moment. Închiriază acum și creează amintiri de neuitat pentru tine și invitații tăi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!